Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Kurs for teleskoptruck

Fra 2009 ble det et krav om sertifisert opplæring for førere av teleskoptruck. Disse truckene deles nå inni to klasser klasse C1 og klasse C2. STILL Norge AS er sertifisert kursholder for teleskoptruck.

  • Teleskoptruck klasse C1 er trucker med teleskopbom uten svingskive og med bomlengde større enn to meter.
  • Teleskoptruck klasse C2 er trucker med teleskopbom MED svingskive/roterende overdel større enn to meter.

Kurset følger myndighetens krav og er ihht gjeldende læreplaner. Teorien er felles for begge klassene, men man må ha dokumentert praksis på hver enkelt av klassene man vil ha beviset for. Vi kjører teorikurset på første kursdag og praksis på klasse C1 dagen derpå. For de som trenger praksis og oppkjøring på klasse C2, kan praksis gjøres i egen bedrift under fadderopplæring før man får oppkjøring.

Antall timer praksis nødvendig er avhengig av hva man har av sertifisert opplæring fra før. Men kriteriene for å delta er at man har enten truckførerbevis, maskinførerbevis eller bevis for kran (G8).

Kurs for teleskoptruck
Instruktør Svein Hovland

Stortruckkurs

STILL Norge AS tilbyr sertifisert truckføreropplæring i alle klasser truck. Kursene avholdes forløpende så snart det er nok påmeldte. Vi kan også tilby oss å avholde kurs ved deres bedrift, forutsatt et minimum deltakere.

Etter å ha vært innehaver av truckførerbeviset i ett år, gis det anledning til å ta stortruckkurs, dvs kurs som gir føreren rett til å føre trucker med større løftekapasitet enn 10 Tonn.

Stortruckkurs

Truckførerkurs

STILL Norge AS er landsdekkende leverandør av STILL trucker, service og løsninger for internlogistikk. Vi har lang erfaring med kurs og har som mål å gi opplæring med kvalitet og utbytte til deltakernes beste.

STILL Norge AS gjennomfører sertifiserte kurs til truckførerbevis.

Vi holder kurs over hele Norge.
Våre erfarne instruktører besitter erfaring og kompetanse til å veilede deltagere gjennom både teori og praksis. Kursene holdes der kunden ønsker det, enten det er i STILL Norge AS sine lokaler i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger eller Kristiansand eller i kundens egne lokaler. Bedriftens lokalisering spiller ingen rolle.

Et truckførerkurs er blant de korteste og rimeligste formene for utdanning, og gir på kort tid gode muligheter for ansettelse hos seriøse arbeidsgivere. Det er myndighetskrav ovenfor arbeidsgiver som gjør at alle som skal kjøre truck må ha truckførerbevis.

Et kurs i regi av STILL Norge AS er for alle. Vi har erfaring med å holde kurs for alle grupper i samfunnet, uavhengig av språk og forkunnskap. Sentralt i vår kursvirksomhet står fleksibilitet, og vi tilpasser gjerne kursene i forhold til bedriftens behov i forhold til skiftordninger og arbeidstid.

Teori og praksisat-logo-2013
Teoridelen er felles for alle truckklasser T1-T5 med løftekapasitet til og med 10 tonn. Praksisdelen krever spesifikk opplæring på den klassen en ønsker kompetansebevis for. På våre kurs gir vi praktisk opplæring med målsetting om sertifisering på de mest brukte klassene som er T1, T2 og T4. Vi kan bistå med opplæring og sertifisering på andre klasser hvis ønskelig.

Bedriftskurs
Vi har god erfaring med tilrettelegging av kurs for bedrifter som passer ulike forutsetninger og behov. Vi reiser gjerne for å bistå med kurs og opplæring i bedriftens egne lokaler. Service og fleksibilitet står sentralt hos oss og vi bistår med alt fra første henvendelse til oppfølging etter kurs. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Forkunnskaper
Deltaker må ha fylt 17 år men bevis utstedes ikke før fylte 18 år. Kurset er på norsk og det forutsettes at deltaker har god forståelse for norsk muntlig og skriftlig.

Varighet
Kurset går over fire kvelder. Du vil få detaljert informasjon på e-post før oppstart.

Kompetanse og yrkesliv
Bestått kurs gir deltakeren grunnleggende kompetanse for å kjøre truck på en trygg og sikker måte. Kompetansebevis for truck er erfaringsvis til god hjelp for alle som vil inn i arbeidslivet innenfor blant annet transport, lager og logistikk.

STILL Norge AS stiller med alt nødvendig kursmateriale. Vi tilrettelegger alle kurs slik at kundens arbeidshverdag påvirkes minst mulig, og er åpne for å avholde kurs også i helgene. Det er vanligvis mest hensiktsmessig å samle flest mulig kursdeltagere, både med tanke på kostnader og effektivitet. Hvis det er få ansatte i en bedrift som trenger opplæring kan det være en god idé å samarbeide med andre bedrifter i nærheten. Ta gjerne kontakt for en prat og mer utfyllende informasjon. Vi løser det meste.

Vi holder kurs i hele landet – kontakt vår kursavdeling for informasjon og bestilling – eller klikk på kurskalenderen øverst på siden.