Databeskyttelse

 

Grunnleggende


Vi er glade for at du besøker nettsiden vår og at du er interessert i selskapet og våre produkter. Vi tar beskyttelse av dine private data veldig alvorlig og antar et tillitsfullt samarbeid når nettsiden vår besøkes. Overholdelse av forskrifter om databeskyttelse er selvforstått for oss. Under vil vi forklare hvordan vi beskytter dataene dine og hva det betyr for deg å bruke våre online tilbud.


Tilgang til data

Når du besøker nettsiden vår, mottar STILL tilgangsdata som blir lagret for sikkerhetskopieringsårsaker og som hovedsakelig viser din identifikasjon:

  • Navn på Internett-leverandøren din
  • Stedet du kommer fra
  • Nettside du besøker oss fra
  • Søkeordet, hvis du kom til oss fra en søkemotor
  • Sidene du besøker på siden vår
  • Verktøyet (nettleser, operativsystem) du brukte for å komme til siden vår
  • Filer som du har lastet ned fra siden vår (f.eks. PDF- eller Word-filer)
  • Varigheten og Dato og tidspunkt for besøket


STILL GmbH får tilgang til disse dataene for å vite og evaluere atferden til våre brukere. Denne evalueringen behandler ikke personlige data.


Personlige data

Personlige data inneholder informasjon som uttrykkelig brukes til å identifisere deg. Dette inkluderer informasjon som navn, post- eller e-postadresse. Vi lagrer kun personlige data hvis du frivillig har oppgitt slike data til oss under registrering, en undersøkelse, et lotteri, forespørsel om kontakt, registrering for et nyhetsbrev eller etter en online bestilling. Personlige data blir kun brukt i den grad det er nødvendig og så langt du har tillatt det eller det er juridisk tillatt. Vi påpeker at overføring av data på Internett (f.eks. under kommunikasjon via e-post) kan være usikkert. En sømløs beskyttelse av data mot uautorisert tilgang av tredjeparter er ikke mulig.


Overføring av personlige data til tredjeparter

STILL GmbH leverer også tjenestene sine i samarbeid med utvalgte partnere. Disse partnerne er underlagt de samme strenge forskriftene for databeskyttelse og er forpliktet til databeskyttelseskonseptet til STILL GmbH. Personlige data blir kun overført i tilfelle:

  • ordrebehandling, som online bestillinger
  • individuelt, etter ditt forhåndssamtykke

Ytterligere informasjon, som frivillig informasjon om spesielle interessepunkter, blir ikke overført til tredjeparter av STILL GmbH. Personlige data blir kun videreført til offisielle myndigheter under rammeverket til juridiske forskrifter eller rettsordrer.

Rett til å trekke tilbake

Hvis du krever at STILL GmbH eller din representant hos STILL GmbH skal korrigere, ikke bruke eller slette dine personlige data, vil vi naturligvis gjøre det. Hvis du er registrert som bruker, tilbyr vi deg mulighet til å vise og redigere eller slette data om deg selv.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som brukes hyppig i Tyskland og globalt. Mens du er på nettsiden vår, blir informasjonskapsler samlet inn og lagt på harddisken din av serveren vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personlig informasjon. I tillegg kan informasjonskapslene som plasseres av våre servere kun leses av oss og ingen andre nettsider. De fleste nettlesere er konfigurert til å akseptere informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker å benytte deg av fordelen med informasjonskapsler, kan du deaktivere denne funksjonen i nettleseren din. Da må du justere de individuelle innstillingene for nettleseren. Naturligvis kan du også besøke siden vår uten informasjonskapsler, men dette kan imidlertid blokkere noen funksjoner.

Annet aktivt innhold (f.eks. JAVASCRIPT; ACTIVEX)

Du kan deaktivere JavaScript, ActiveX eller andre aktive kontrollelementer og skriptspråk på nettsider som inneholder kjørbare elementer når som helst i nettleseren av sikkerhetsmessige årsaker. Du kan også navigere gjennom nettsidene uten JavaScript.

Forbehold

STILL GmbH forbeholder seg retten til å endre disse bestemmelsene for beskyttelse av data samtidig som gjelder juridiske krav blir overholdt.