Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:
/products/Service/Spareparts/STILL_Original_Parts_R__Quality/images/STILL_Service_Ersatzteile.jpg

STILL Original Parts®

Sikkerhet begynner med originale reservedeler

Hva gjør STILL bedre enn andre er ikke bare høy tilgjengelighet, kvalitet og ytelse av de industrielle truckene, men det faktum at reservedeler også underlagt de samme strenge standarder.

Hvorfor velge Original Parts®?

Sikkerhet.

Bare ved å bruke originaldeler kan du garantere at deler har blitt utsatt for STILL er strenge kvalitetsstandarder og bruk av materialer av høy kvalitet, som i turn garanterer høyeste grad av sikkerhet for deg og dine truckene. Produkt og merkevare piratkopiering er ekstremt skadelig for de som kjøper imitasjon produkter. Falske produkter er produsert under tvilsomme produksjonsforhold og kommer ofte med betydelige helse- og sikkerhetsrisikoer på grunn av deres dårlig kvalitet.

Pålitelighet.

STILL Originale parts® er sertifisert og gjennomgå intensive kvalitetskontroller. De garanterer de høyeste nivåene av pålitelighet og ‘Made in Germany’ kvalitet. Med lang levetid og garantert minimum tilgjengelighet på 12 år, de sikrer løpende drift av bilparken, for å bidra til å beholde verdien av truckene og hindre dyre nedetid. Det faktum at disse imitasjoner vises så mye billigere skyldes mangel på kvalitetskontroller og bruk av mindreverdige materialer. Det er ingen måte å vite hva de påfølgende kostnader pådratt som følge av å kjøpe disse imitasjoner vil være.

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Prongs med spesielle ikke-sklibelegg *

Ved kjøring på ujevnt underlag, transporterer rutenett bokser eller ved bremsing hardt, kan belastningen på gaffelen noen ganger bevege seg utilsiktet. Det er mange fordeler ved å anvende en spiss belegg* som en ettermontering:

 • lett på stedet for ettermontering (for alle typer av truck og tinder)
 • beskytter mot glidning av lasten og derfor øker arbeidssikkerhet
 • økt sikkerhetsrisiko takket være farge signale
 • minsker risikoen for skader på gods
 • reduserer støyavgivelse av dempe varene plukking
 • øker slitasjemotstanden av de ledende delene, og derfor utvide deres levetid
 • fargesignaler: bedre oversikt reduserer risikoen for ulykker
 • elektrisk ledende versjonen også tilgjengelig

* Patentsøkt i Tyskland. Utility modell beskyttelse i Tyskland

 

STILL originale superelastisk dekk

Super-elastiske dekk fra STILL er solide dekk bygget opp av multiple lag. Disse er laget utelukkende av en spesiell gummiblanding; de er ekstremt robuste og er ikke luftfylt. Dette begrenser i hvilken grad støt og vibrasjoner opptas.

Måten STILL originale superelastiske dekk er konstruert på gjør dem punkteringsfri og krever nærmest null i vedlikehold. De har en meget høy grad av stabilitet. Med lav rullemotstand og fleksible håndteringsmuligheter, kan også være montert på pneumatiske dekk felger.

STILL originale Super-elastisk dekk er egnet for både innendørs og utendørs bruk.

STILL originale massive gummihjul

Helgummidekk fra STILL er laget av et meget motstandsdyktig gummiblanding, de er ikke luftfylt og har en meget liten diameter. Helgummidekk fungerer ikke som en støtdemper.

STILL originale massive gummidekk er fullstendig motstandsdyktige mot punktering og krever null vedlikehold. De er ideell for transport av meget tunge laster eller for bruk i applikasjoner som krever særlig nøyaktig håndtering.

STILL Originale massive gummidekk er designet for innendørs bruk.

STILL originale luftdekk

Pneumatiske dekk fra STILL er luftfylte dekk laget av en spesiell gummiblanding. De er utformet for å gi god kjørekomfort, og en høy grad av trekkraft, og er også egnet for kjøring på ujevnt underlag.

STILL pneumatiske dekk gi best mulig støtdemping, bidrar til å beskytte trucken, føreren og lasten. Selv ved transport av meget tunge laster og navigere trange hjørner, gir de høye sideveis stabilitet og lav rullemotstand.

STILL Originale pneumatiske dekk er beregnet for utendørs bruk.

 

Drivstoff filtre

Smusspartikler i brennstoffet kan øke graden av slitasje i forbrenningsmotorer. STILL original drivstoffilter fjerner smusspartikler fra drivstoff og dermed bidra til å forlenge levetiden av våre enheter.

I dieselmotorer, kan forurenset drivstoff skade innsprøytningspumpen og injeksjonsdyser. Originaldrivstoffiltre fra STILL fjerner smusspartikler fra diesel, inklusive støv og/eller rust, som sikrer at bestanddelene fortsette å yte på et høyt nivå i lengre tid.

Bare nøye utvalgte materialer av høy kvalitet er brukt i fremstillingen av STILL originale drivstoffiltre. Som alle STILL produkter, er drivstoffiltrene skreddersydde, som beskytter STILL enheter mot lekkasjer. Dette forhindrer forurensning og skader på kjøretøyet.

Hvordan du dra nytte

 • Smusspartikler filtreres ut av drivstoffet
 • Levetid av enhetene er utvidet
 • Lavere miljøforurensning, og skader kjøretøyet reduseres

Luftfiltre

STILL originale luftfilter sikrer optimal fyllingsgrad i STILL sine diesel/forbrenningsmotorer. Originale luftfiltre sikrer også optimal effekt med et meget lavt drivstofforbruk.

STILL originale luftfiltre tar ut forurensninger som støv, sand og sot fra luften som suges inn. Dette bidrar til å sikrer en optimal forbrenning med lavt utslipp av forurensende stoffer.

Våre filtre beskytter også brennkammeret fra de urenheter som kan føre til såpedannelse og til slutt motorslitasje.

Hvordan du dra nytte

 • Optimalisert strømningsmotstand
 • Optimal forbrenning med lavt utslipp av skadelige stoffer
 • Beskyttelse mot urenheter

Oljefiltre

Moderne og effektive motorer krever tilstrekkelig tilførsel av motorolje til smørepunktene, slik som stempler, stempelringer og sylinderforinger. STILL originale oljefiltre sikrer optimal tilførsel av olje, forhindre fall i ytelse og beskytter mot skade på motoren.

Motoroljen i enheten blir til stadighet forurenset av forbrenningsrester, støv, kull og sot. STILL originale oljefiltre renser smøresystemet og hindrer for tidlig slitasje av motoren.

Så lenge de spesifiserte skiftintervallene overholdes, STILL original oljefiltre sikrer gjennomgående høy motorytelse.

Hvordan du dra nytte

 • Optimal oljetilførsels
 • Rengjøring av smøresystemet
 • Konsekvent høy motorytelse

Hydraulisk oljefiltre

De viktigste funksjonene i din STILL flåte inkluderer høy maskintilgjengelighet, samt den kraftige funksjon av løfte, vippe og styresylindere. Funksjonen av våre STILL original hydraulikkolje filtre er å beskytte våre moderne hydrauliske systemer mot slitasje.

De vanligste urenheter som finnes i hydrauliske systemer, ved siden av vann og luftbobler, er de faste partiklene som oppstår som et resultat av abrasjon og kanterosjon. Med våre STILL originale hydrauliske oljefiltre, blir disse urenheter effektivt filtrert ut. STILL Originale hydraulikkolje filtre bidra til å garantere ytelse og høy maskinens tilgjengelighet.

Hvordan du dra nytte

 • Høy brukstilgjengelighet
 • Beskyttelse mot slitasje
 • Høy ytelse og tilgjengelighet maskin
 

Mer informasjon

STILL Original førerseter er utformet i henhold til ergonomiske retningslinjer og derfor tilby en høy grad av komfort, samt trygg og brukervennlig håndtering.

 

STILL Original førerseter er tilgjengelig i ulike versjoner og med mange utstyrsmuligheter - skreddersydd til dine spesifikke behov.

 

Mer informasjon

De fleste av disse svært sensitive komponentene er utviklet internt av STILL og er underlagt de strengeste sikkerhetskrav. Dette betyr at alle fortsatt original elektroniske komponenter er perfekt designet for bruk i STILL truckene og garanterer best ytelse, tilgjengelighet og sikkerhet.

 

Mer informasjon

Gaffeltruck krever jevnlig vedlikehold hvis de skal være operative på lang sikt og funksjon på full kapasitet. Fortsatt original service kits holde truckene kjører jevnt og hjelp for å unngå uforutsette følgekostnader. Med en service kit fra STILL, har du konstant tilgang til alle komponentene som kreves for service, noe som betyr at du kan ha din truckene i gang igjen på kort tid.

 

Våre skreddersydde fortsatt original servicesett gjør vedlikehold STILL trucker enklere, raskere og mer kostnadseffektivt enn det ville være å kjøpe hver service komponent individuelt.


Nedlastinger

 • STILL Service Brosjyre (engelsk) PDF, 2 MB Download
 

Kontakt oss

Våre eksperter er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål om vår portefølje

Fyll ut skjemaet

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Ring konsulent

Din direkte linje til våre eksperter

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Tilleggstjenester

En rekke tjenester perfekt tilpasset dine aktiviteter og virksomhet - fra reparasjon ordre til full service.