Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Automatiserte veiledede kjøretøyer / AGV

Automatisering innen intralogistik

Vi kjører automatiserte kjøretøy.

Med STILL iGo tilbyr vi deg forskjellige kjøretøybaserte ekspansjonstrinn for automatisering av din intralogistikk, som kan tilpasses individuelt til dine behov.

Knapt noen annen løsning har så mye potensial for prosessoptimalisering, datautveksling og nettverksbygging som automatiserte systemer. Roboter, autonome kjøretøy og førerløse transportsystemer (AGV) spiller en stor rolle i dette.

Det er derfor ikke overraskende at det har skjedd en enorm utvikling de siste årene. Det foregår enorme mengder FoU, og ikke bare de store og etablerte AGV-produsentene investerer og forsker på dem. Det er også hundrevis av oppstartsbedrifter, teknologi- og programvareselskaper som prøver å kapre markedet på dette området. Vår erfaring er at dette kan være ganske forvirrende for bedrifter som ønsker å begynne å automatisere prosessene sine.

Ikke enhver teknologisk innovasjon er alltid den økonomisk fornuftige for oppgaven din. Vi sørger for at du ikke går deg vill i jungelen av digitale Industrie 4.0-tilbud og følger deg som partnere:

Uansett hvilket stadium du er på i automatiseringsprosjektet, vil vi bestemme den nøyaktige blandingen av tekniske løsninger for din intralogistikk og alltid holde et øye med avkastningen på investeringen.


 • Bygd for fremtiden. Standardiserte og skalerbare løsninger for alle automatiseringskrav.
 • Økonomisk. Egnet automatiseringsløsning med hensyn til avkastning.
 • Fleksibel. Ulike nivåer av automatisering: Automatiseringsnivået bestemmes av prosessene dine.
 • Sikker. Moderne navigasjonsteknologier og personlig beskyttelse
 • Komplett. Mobile og stasjonære løsninger for fullstendig automatiserte forsyningskjeder.
 • Planleggbare. Korte reaksjonstider både i utforming og utarbeidelse av tilbud, samt i gjennomføring av prosjekter.

Råd for førerløse transportkjøretøyer

 • Analyse av rammebetingelsene + prosesser
 • Utvikling av automatiseringskonseptet
 • Konseptvalidering / business case-analyse
 • Prosjektkvalifisering
 • Forberedelse av bud
 • Prosjektplanlegging
 • Implementering
 • Tjeneste

Automatiseringsløsninger krever godt forarbeid og fornuftig planlegging. Sammen vurderer vi de generelle forholdene for applikasjonsområdet i en innledende diskusjon og snakker om gjeldende og planlagte prosesser på ditt lager.

+47 810 35 035

Forespørsel til: Autonome kjøretøy | Still Norge

Vennligst fyll ut skjemaet under. Vi vil gi svar så fort vi kan.

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Automatiseringsløsninger for intralogistikk

STILLs iGo-automatiseringsløsninger betjener ulike nivåer av intralogistikkautomatisering, fra assistansesystemer til halvautomatisert kjøring og helautomatiserte logistikkprosesser.

Autonome mobile roboter (AMR) – autonom horisontal transport

AMR-systemer som STILL ACH er en enkel løsning for automatisert horisontal transport av varer.

Prosjektledelse og implementering av automatiseringsløsninger

Et pålitelig partnerskap

Når den konseptuelle utformingen av automatiseringsløsningen din er fullført av våre salgsingeniører, begynner realiserings- og implementeringsfasen. Hele prosessen, fra gjennomføring av detaljplanlegging til idriftsettelse og overlevering av det ferdige systemet i drift, koordineres av en erfaren prosjektleder. Med stor kunnskap, langsynthet og lederkompetanse holder han alltid alle trådene i hendene, holder oversikt over alle prosesstrinn og prosjektfaser, sørger for jevn flyt av informasjon og materialer og garanterer også at alle arbeidsprosesser settes opp og implementeres i henhold til aspekter av effektivitet, produktivitet og bærekraft. Han løser de små og store utfordringene i det daglige prosjektarbeidet og er din kompetente kontaktperson på stedet. Han holder deg alltid oppdatert på prosjektstatus og gir deg oversiktlig informasjon om de enkelte prosesstrinn. Pålitelig, resultatorientert og basert på partnerskap – for maksimal prosjektsuksess.

Image
 

Våre tjenestetilbud for dine automatiserte systemer

Når det gjelder tilgjengeligheten til dine intralogistikksystemer, kjenner vi ingen kompromisser.

Dette gjelder selvfølgelig også dine automatiserte systemer.

Enten maskinvare eller programvare, vedlikehold eller reparasjon - vi konfigurerer tjenestetilbudet vårt individuelt og i henhold til dine behov for ditt system og dine krav.

Slik at du kan konsentrere deg fullt ut om virksomheten din, uten nedetider, venteperioder eller flaskehalser for reservedeler. Våre serviceteknikere er høyt kvalifiserte, minst like engasjerte og tilgjengelige for deg 365 dager i året.

Når som helst. Pålitelig. Rask.

Maskinvaretjeneste:

 • Et landsdekkende servicenettverk. Vi kan nås når som helst og er alltid i nærheten når du trenger oss.
 • Erfarne eksperter. Våre serviceteknikere er spesialiserte på dine automatiserte kjøretøy.
 • Digitalt støttet serviceplanlegging. Vi planlegger vedlikeholdsintervallene dine på forhånd og i tett koordinering med dine produksjonsprosesser. På denne måten forhindrer vi kortsiktige havarier, dyre reparasjoner og unødvendig nedetid på utstyret ditt.
 • Smarte reservedelspakker og levering over natten. Sammen sikrer vi tilgjengeligheten av dine individuelle reservedeler. Slik at du ikke havner i venteløkka.

Programvaretjeneste:

 • Alltid tilgjengelig: Vår støttetelefon med kvalifiserte spesialister er tilgjengelig for deg 24/7.
 • Rask hjelp ved feil. Våre systemspesialister gir deg ekstern støtte. Umiddelbart og pålitelig.
Image

Typiske bruksscenarier for automatiserte veiledede kjøretøy

Som en del av IFOY har våre intralogistikkautomasjonseksperter gjenskapt typiske scenarier for bruk av førerløse transportsystemer i intralogistikk. Videoen ser på følgende scenarier:

 • Innkommende varer
 • Overlevering til produksjon
 • Produksjon og montering
 • Utgående varer
 • Overlevering
 • Blandet SKU-plukking
 • Overlevering av utgående varer og lasting av lastebiler

Automatiserte trucke i praksis


Råd om Intalogistics Automation - Fire trinn til et automatiseringskonsept

Med vår ekspertise støtter vi deg i å analysere dine prosesser og identifisere automatiseringspotensiale for din bedrift. Du bestemmer selv om du vil benytte deg av våre ekstra konsulenttjenester. Tjenestene utføres av erfarne STILL intralogistikkeksperter og inkluderer følgende trinn i detalj:

1. Datainnsamling

Etter en lagerbefaring får vi en transparent oversikt over eksisterende materialflyt.

2. Analyse

Automatiseringspotensialer utledes fra prosess- og transportdata, og den tekniske og økonomiske gjennomførbarheten til ulike automatiseringsvarianter bestemmes.

3. Anbefaling til tiltak

Basert på vår mangeårige bransjeekspertise og dine økonomiske nøkkeltall, vil du motta en individuelle anbefaling.

4. Konsept og speifikkasjoner

Utvikling av et konsept som tydelig viser merverdier. Utvikling av funksjonsspesifikasjon som grunnlag for implementering av din individuelle løsning.


Nedlastinger


Konsultasjon om ditt automasjonsprosjekt

Våre ekspertrådgivere er tilgjengelige for å svare på dine spørsmål.

Fill out the form

Vennligst fyll ut skjemaet under. Vi vil gi svar så fort vi kan.

Call your expert advisor

The direct wire to your expert advisor

Forespørsel til: Autonome kjøretøy | Still Norge

Vennligst fyll ut skjemaet under. Vi vil gi svar så fort vi kan.

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Automasjonsløsninger fra STILL

Ikke alle automatiseringsløsninger gir økonomisk mening for dine individuelle behov. Vi følger deg som partnere i valg av riktig automatiseringsnivå.

 

Automasjon med assistansesystemer Nivå 1 - Assistert kjøring

På dette nivået støttes sjåføren i sine oppgaver av ulike intelligente assistansefunksjoner på trucken, men er fortsatt ansvarlig for navigering i enhver situasjon. For eksempel, med individuelt programmerbare advarsler og situasjonsrelaterte hastighetsjusteringer, muliggjør STILL svært sikkert og tretthetsfritt arbeid med manuell kontroll.

 

Automatiske industritrucker nivå 2 - Delvis automatisert kjøring

Dette automatiseringsnivået inkluderer løsninger som gjør det mulig for kjøretøy å navigere på lageret delvis på egen hånd ved hjelp av spesiell programvare eller kunstig intelligens og sensorer. Dette gjør dem til en intelligent partner for sine brukere. Utstyrt i henhold til dette kan ordreplukkekjøretøyer følge operatørene sine uansett hvor de går, og smalgangstrucker kan flyttes halvautomatisk til riktig palleposisjon langs den optimale banen. Sjåføren er imidlertid fortsatt ansvarlig for handlingene til gaffeltrucken ved hvert trinn. Halvautomatiserte kjøretøy avlaster på denne måten den ansatte og øker både produktiviteten og sikkerheten på ditt lager.

 

Automatiserte veiledede kjøretøy Nivå 3 – Helautomatisk kjøring

Selvkjørende industritrucker for automatisering av intern logistikk brukes nå med suksess av mange industriledere - og har vist seg å øke håndteringsytelsen betydelig. Med standardiserte automatiseringssett kan individuelle STILL-serie trucker automatiseres for ulike prosesskrav innen svært kort tid og skaleres opp til en helautomatisert logistikkprosess.

For å implementere en helautomatisert forsyningskjede, kompletterer vi iGo-systemporteføljen med løsninger fra vår gruppesøster DEMATIC, verdens ledende leverandør av integrert automasjonsteknologi. Dette lar deg dra nytte av fordelene ved et perfekt samspill mellom automatiserte STILL-seriens trucker og stasjonære DEMATIC automatiseringsløsninger, som transportbånd, distribusjons- og sorteringssystemer, stablekraner eller AutoStore-systemer.