Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:
Availability. Reliability. Speed.

Tilgjengelighet. Pålitelighet. Hastighet.

STILL service

Søk
Emne
Tiltaleform*

Du kan stole på oss!

Vi måler alt vi gjør ut fra våre kunders tilfredshet. Når det gjelder tilgjengeligheten til din intralogistrikk, vil det ikke være noen kompromisser.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Vi har et dedikert Still-team som består av en regionsjef og serviceteknikere som er tilgjengelige døgnet rundt- takket være et omfattende servicenettverk- det er alltid noen i nærheten.

Pålitelighet

Pålitelighet

Vår tekniske kompetanse, høye kvalitet og tilgjengeligheten av STILL Original Parts®, samt våre internasjonale partnerskap med dele-leverandører, garanterer en problemfri og vellykket tjeneste hver gang.

Hastighet

Hastighet

Vi svarer umiddelbart på alle forespørsler. Våre standardiserte, digitalt ledet og optimalt planlagte reparasjon- og serviceprosesser, samt over natten levering av reservedeler, gjør oss i stand til å holde nedetid til et absolutt minimum.

Ekspertråd

Ekspertråd

Ingenting går forbi en STILL servicetekniker. Med en ekspertopplæring som gir dem mulighet til å få en fullstendig oversikt over systemet ditt, kan de umiddelbart identifisere hvor og hvordan trucker og lagerlokaler kan forbedres.


Våre tjenester på et øyeblikk

En rekke tjenester perfekt tilpasset dine aktiviteter og programmer – Fra reparasjonsordre til full servicekontrakter.

Supporttelefon

Ta direkte kontakt med våre eksperter

Kunne ikke finne det du leter etter?

Våre spesialiserte konsulenter står klare til enhver tid for å svare på dine spørsmål om vår tjenesteportefølje.

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Digitale Tjenester

Vi utvikler kontinuerlig våre produkter og løsninger enda lenger og arbeidet utrettelig for å drive våre digitale tjenester fremover. Med tusenvis av kunder som allerede nyter godt av STILL flåtestyring, vil ‘Nexxt generasjon’ snart klar for lift-off. Fremtiden er digital - stay tuned.


Kundecase-studier


Pålitelighet

Som med alle våre STILL produkter er vår service også svært kostnadseffektiv. Brukervennlig, kraftig, pålitelig, allsidig og enkel å integrere i digitale systemer. Våre løsninger krever så lite av dine verdifulle, økonomiske og menneskelige ressurser som mulig. Rett og slett effektivt!

Test

Din tilfredshet

Vi ønsker å være sikker på at STILL Servicen er til stor nytte for deg. Vi mener bestemt at den eneste måten å fortjene din tillit er å lytte nøye, forstår dine behov og møte disse kravene med absolutt pålitelighet. Den eneste som kan bedømme hvorvidt vi klarer dette er deg. Det er derfor vi spørre mer enn 10 000 av våre service kunder hvert år om tilbakemelding på hvor glade de er med tjenestene våre, analysere resultatene for å se hvordan vi kan forbedre. Vår tilfredshet på 97 prosent * bekrefter at vi gjør mye riktig, og samtidig motivere oss til å fortsette å utvikle våre tjenester i samarbeid med deg.


Nedlastinger

  • STILL Service Brosjyre (engelsk) PDF, 2 MB Download

Kontakt oss

Våre eksperter er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål om vår portefølje

Fyll ut skjemaet

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Ring konsulent

Din direkte linje til våre eksperter

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.