Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Tuggertog i intralogistikk

Effektiv produksjonsforsyning med tuggertog

Tugger togsystemer står for magre prosesser, effektiv materialflyt, presis timing og trafikkdempende intralogistikk. De består av trekkvogn, tilhengere (tuggerammer) og traller (lastbærere).

STILL tuggererammer har et patentert transport- og fjerningssystem og tilbyr derfor størst mulig fleksibilitet, unik betjeningskomfort og laveste rullemotstand i bransjen. Med STILLs pålitelige elektriske tuggere utgjør STILL tuggere en innovativ totalløsning for lean produksjonsforsyning.

 • Spar penger - Effektive, energibesparende transporter med mindre lagertrafikk
 • Øk sikkerheten - Beste kjøreegenskaper og automatisk sikring
 • Maksimal fleksibilitet - Bredt utvalg av mulige kombinasjoner av rammer og traller
 • Ergonomisk drift - Patentert transport- og fjerningssystem

Systematiske drag-of-war råd – ballen ligger hos deg!

 • Registrering av faktisk tilstand
 • Mulige kombinasjoner av ruteelementer
 • Mulige anvendelser av slepetog på stedet
 • Materialflytkonsept med slepetog
 • Valgfritt: Testing av automatiseringstrinn,
  Prosjektimplementering

+47 810 35 035

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Vårt tilbud for bruk av slepetog

Med det patenterte LiftRunner-systemet tilbyr STILL det beste trekktoget for din bransje. Ekspertene våre vil støtte deg fra den første konsultasjonen om introduksjonen til automatisert materialtransport ved bruk av slepetog.

STILL Liftrunner slepebåt-rammeverk

STILL Liftrunner-systemet er bransjens beste slepetransportør. Systemet imponerer med sitt patenterte transport- og demonteringsprinsipp, den høyeste betjeningskomforten og den laveste rullemotstanden.

Råd om tauing av tog

Et vogntog krever ikke bare en trekkvogn og en tilhenger. Diskuter detaljene med oss.

Automatiserte slepetog

Vogntogløsningen kartlegger automatisk alle stasjoner i vareflyten - fra laste- til lossestasjon.

Individuelle planlagte tog

STILL LiftRunner®-systemet er optimalt forberedt for hvert enkelt tilfelle og kan tilpasses dine spesifikke behov.

BaseRunner og RackRunner tilhengersystem

Denne dynamiske duoen sørger for optimal varetransport: STILL BaseRunner transporterer store lastbærere trygt gjennom hallen, mens STILL RackRunner gjør flytting av små lastbærere og esker av alle slag til en lek.

Våre vogner

Vognene er selve bæreren av varene. De er uavhengige, mobile elementer som holdes av rammene.


STILL LiftRunner ® slepesystem

STILL LiftRunner® slepesystemet er det ideelle systemet for materialhåndtering i anlegget. Den kombinerer det patenterte transport- og fjerningssystemet for traller (rullerammer) med unik betjeningskomfort og den laveste rullemotstanden i bransjen. Fra trekkvognene til rammene (tilhengere) til trallene kan alle komponenter kombineres fritt. Dette lar deg konfigurere det best egnede trekketoget for din individuelle applikasjon.

Rådgivning om slæbetog

Våre ekspertrådgivere er tilgjengelige for å svare på spørsmålene dine.

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Rutetog i praksis


Tuggertog i intralogistikk

Tugger-tog er en integrert del av moderne intralogistikk. De er uerstattelige hjelpere i slank produksjon – de gjør det mulig å designe intralogistikkprosesser med høy effektivitet. Tugger togløsninger fra STILL setter effektivitetsstandarder. De muliggjør slank produksjon. Dra nytte av pålitelige og presise leveringsfrekvenser i produksjonsanleggene dine.

Hvert slepetog er en skreddersydd løsning, det vil si at våre slepetogløsninger er like individuelle som våre kunders lagerverdener. Fellesnevneren deres: du reduserer det interne trafikkvolumet, noe som sparer deg for penger og øker sikkerheten. Sammen utvikler vi et konsept som perfekt passer kravene til din produksjonsforsyning og oppfyller de høyeste kravene. Hvis du ønsker det, kan vi til og med automatisere individuelle prosesstrinn eller hele ruten. I tillegg tilbyr vi innovative trekkvogner basert på over 70 års erfaring innen elektriske traktorer. Stol på en løsning som er innovativ, tilpasset og kostnadseffektiv.

Kompetanse og erfaring er essensielle faktorer for suksessen til slepetogprosjektet ditt – enten det er manuelt eller automatisert.
For en bærekraftig utvikling av produksjonslogistikk i bedriften trenger du et helhetlig syn og et sterkt nettverk av kompetanse. Derfor er STILL din ideelle partner for slepetogløsninger og slepetogautomatisering.