Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Om oss

STILL Norge AS er en landsdekkende leverandør av STILL-trucker, service, reservedeler/originaldeler og løsninger for internlogistikk. Avdelingene i STILL Norge AS har i over 20 år lært sitt lokalmarked å kjenne, og fra og med 2. januar 2013 ble STILL Norge AS samlet under samme administrasjon. Med lokal forankring kan STILL Norge AS tilby full service og oppfølgning i alle deler av landet. Hovedkontoret er i Trondheim, med avdelinger i Oslo og Stavanger. I tillegg finnes 15 servicepunkter fordelt over hele Norge.

Samtidig som STILL Norge AS ble landsdekkende flyttet Trondheims-avdelingen inn i splitter nye lokaler. Bedriften moderniseres og vokser, og de nye lokalene inneholder et nytt og automatisert delelager, et større og mer effektivt serviceverksted, nye kontorer, lakkeringsmaskiner og mye mer.

Trucker fra STILL er STILL Norge AS sitt hovedprodukt, og er kjent som markedets mest driftssikre og lønnsomme trucker, og har også vunnet flere innovasjons- og miljøpriser de siste årene. Vi jobber systematisk med kundetilfredshet, og kundenes grad av tilfredshet er vår rettesnor innenfor alle sentrale områder i kunde–leverandørforholdet. Ved siste kundeundersøkelse fikk vi bekreftet at våre kunder anbefaler oss videre av hovedsakelig to grunner; robuste, driftssikre trucker og kvaliteten på servicen vi leverer.

STILL Norge AS har også en stor flåte med brukte trucker. Brukte trucker blir overhalt og sjekket av vår serviceavdeling før de finner sin vei tilbake til markedet. Vår nye lakkboks og sandblåsingsstasjon høyner kvalitetsnivået på brukte trucker fra STILL ytterligere.

Våre dyktige instruktører holder truckførerkurs over hele landet. Vi stiller med alt dere trenger og gir opplæring i de fleste type klasser. Ta kontakt med oss for en skreddersydd løsning.

ISO 9001