Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Din karriere hos STILL

Som en førsteklasses merkevare er STILL en komplett leverandør av interne logistikksystemer og løsninger: I tillegg til en lang rekke trucktyper, tilbyr STILL innovative tjenester og vareflytløsninger som blir markedsført i hele verden.

Vi ønsker alltid nye lagspillere som ønsker å møte utfordringene i et innovativt selskap velkommen. Oppdag karrieremulighetene hos STILL.


Jobbtilbud hos STILL

Beruf & Karriere

Våre medarbeidere

Våre medarbeidere er med på å forme fremtidens teknologi og har som en del av en stor merkevare friheten til å realisere sine idéer og visjoner. Vi har en arbeidskulturkultur hvor åpenhet, profesjonalitet og samarbeid er sterkt i fokus, og vi oppfordrer til personlig utvikling for alle våre medarbeidere i STILL. 

STILL som arbeidsgiver

Opplæring og integrert gradsprogram

STILL tilbyr et miljø med mange muligheter.

Opplæring og integrert gradsprogram


Framtidsutsikter hos STILL

Alle som begynner hos STILL kan forvente et miljø som tilbyr mange muligheter. Vi følger tett med på din profesjonelle og personlige utvikling med et individuelt og systematisk arbeidsopplegg.

Avansert opplæring og personlig utvikling

Det fins mange muligheter som ansatt i STILL. Vi arbeider alle ut i fra et felles mål som vi når sammen. STILL tilbyr aktiv støtte innen alle områder av din profesjonelle utvikling.

Avansert opplæring og personlig utvikling