Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Kurs

Send oss en mail om

Kurs tilpasset deg

Vi vet at alle arbeidsplasser er ulike. Så, uansett hva din bedrift driver med eller hvor i landet du holder til – kommer våre instruktører dit du er og skreddersyr kurset til nettopp dine behov.

På kurs i regi av STILL Norge AS møter du engasjerende og oppdaterte kursinstruktører med lang erfaring.

Sertifisering og krav

Våre kurs er i henhold til krav fra myndighetene og sertifiseringsordningen og vi har som mål å gi opplæring med kvalitet og utbytte for deltakernes beste. Service og fleksibilitet står sentralt hos oss og vi bistår med alt fra første henvendelse til oppfølging etter kurs.

Hos oss eller hos deg?

Kursene er åpne for alle og holdes jevnlig ved våre avdelinger i Trondheim, Stavanger og Oslo. I tillegg har vi lang erfaring med tilpassing av kurs og opplæring i bedrift over hele landet.

HMS-kurs

Myndighetene stiller i dag klare og strenge krav til brukere og operatører av arbeidsutstyr og hvilken opplæring som gis. Hovedansvaret for å gi riktig opplæring ligger i bedriften men uten operatørens forståelse og kunnskap blir det vanskelig å lykkes i god sikkerhet og arbeidsmiljø. Vi ønsker å bidra til fordel for alle parter og kan i tillegg til å gi opplæring og bistå med rådgivning innen HMS internt i bedrifter.

Lese eller skrivevansker?

Mer informasjon om kursene og hva vil kan tilby finner du i menyen til venstre og om du melder deg på eller går inn på det enkelte kurs. Gi oss beskjed om du har lese- og skrivevansker, vi tilpasser gjerne kursene slik at opplæringen blir en positiv opplevelse for alle.

Følg STILL Norge AS på Facebook for flere kursnyheter:


Kontakt kursavdelingen vår for mer informasjon, påmelding eller spørsmål:

Ivar Nøstvik
Instruktør
Ivar.nostvik@still.no
Tlf: 920 99 750


Vi er medlem i Noorsi og sertifiseres av Kiwa Teknologiske Institutt:

 

Vi holder kurs i hele landet – kontakt vår Kursavdeling for informasjon og bestilling.