Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Dine framtidsutsikter

Alle som begynner hos STILL kan forvente et miljø som tilbyr mange muligheter. Vi følger opp din profesjonelle og personlige utvikling med et individuelt og systematisk tilbud.

Et viktig grunnleggende prinsipp i vår filosofi om arbeid og suksess er: vi glemmer ikke at vi alle er medmennesker. Dette er grunnen til at vi ser på våre medarbeidere som samarbeidspartnere: de er hjørnesteinene for styrken bærekraften i selskapet.

Kritisk for felles perspektiv er et felles mål, som nås sammen. STILL tilbyr aktiv støtte innen alle områder av din profesjonelle utvikling.

Perspektiven

Opplæringsmuligheter

Velg blant våre forskjellige avanserte opplæringsmuligheter - uansett om det handler om en utvidelse av dine tekniske kunnskaper eller å fremme metodiske eller personlige ferdigheter eller språkferdigheter.

Vi oppfordrer deg til å utfordre deg selv og oppdage nye veier innen din karriere. Vi gir deg gjerne mer informasjon og planlegger den "rette veien" sammen med deg.

STILL Academy

STILL Academy tilbyr alle medarbeidere en lang rekke spesialiserte og generelle kvalifikasjoner.

De forskjellige kvalifikasjonene varierer fra data- og språkopplæring, til arbeidsgrupper for sosial og metodisk kompetanse, til spesifikke arbeidsgrupper for produksjon, logistikk, service og salg i avdelinger. 

Utvikling av medarbeidere er ekstremt viktig for STILLs suksess, og er en stor del av våre årlige medarbeidersamtaler.

Yrkeserfaring

Det har ikke noe å si hvor mye arbeidserfaring du har - hos STILL får du ansvar og du vil få mulighet til å utvikle deg både personlig og profesjonelt. Med din individuelle karriereplan vil du få en aktiv HR-utvikling ledet av erfarne ledere, slik at du fritt kan nå målene dine og yte ditt beste.