Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

STILL med nok et sterkt resultat under IFOY-utdelingen

Last ned denne trinnvise guiden for optimalt vedlikehold av blybatterier til gaffeltruck.

Plakaten kan printes ut i både A4 og A5 om du ønsker å ha den på veggen – og kan selvfølgelig brukes digitalt på PC og mobil om du vil ha en referanse å se til når du gjør batterivedlikehold.

Plakaten beskriver hvordan du gjør vedlikehold på motvekstrucker fra STILL – men fremgangsmåten er lik på alle STILLs trucker med bly- og syrebatteri.

iGo_neo_cx20

Stor kundeverdi
Panelet som testet trucken understreket den store kundeverdien som følger av den laser-assisterte omgivelsesgjenkjenningen, det intuitive brukergrensesnittet og den selvgående kjøringen.

iGo neo CX 20 har et «synsfelt» på hele 360°, noe som gjør at den kan reagere på endringer i omgivelsene sine med en gang, samtidig som den kan skille mellom statiske og bevegelige gjenstander og personer.

På grunn av truckens kognitive evner kan den kjenne igjen operatørens intensjoner basert på bevegelsene operatøren gjør – og dermed følge tett på fra én plukking til den neste – samtidig som den hele tiden er i en posisjon som gjør av- og pålasting så enkelt som mulig.

Juryen ble også spesielt imponert over de potensielle innsparingene iGo neo CX 20 muliggjør sammenlignet med konvensjonelle plukketrucker. Under testene oppførte trucken seg både mer effektiv og mer og produktiv når den brukte følge-funksjonen. Utfallet var i følge rapportene at «testlaget opplevde 47 % økning i ytelse». 

Samtidig skåner trucken operatørens kropp for slitasjeskader knyttet til å gjøre samme bevegelse om og om igjen, for eksempel hyppig av- og påstigning. I tillegg har operatøren begge hender ledig til enhver tid og kan uten avbrudd bruke tiden sin på produktive oppgaver. 

Juryens konklusjon:
«Med STILL iGo neo viser STILL at innovasjon innen robotteknologi er et verdifullt bidrag til intelligent internlogistikk. Bemerkelsesverdige fortrinn inkluderer blant annet truckens høye ytelse, brukervennlighet og overblikk.»

Beste spesialkjøretøy – STILL LiftRunner
STILLs andre IFOY-pris ble delt ut til plattform- og tauetruck-systemet LiftRunner med en halvautomatisert tilhenger (C-ramme) og rullevogn. Systemet tar høyde for svært tunge og overdimensjonerte laster, har et eget vidvinkel kamerasystem og touch-skjerm. Les hele begrunnelsen på IFOYs nettsider.

Snakk med oss om de prisvinnende innovasjonene