Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Følger deg der du går: STILL iGo neo CX 20

Nye iGo neo CX 20 er lagerarbeiderens beste venn. Den holder en trygg avstand og lar føreren bevege seg fritt – men den er alltid der når du snur deg. iGo neo CX 20 følger både trafikkregler og føreren – og sparer opp til 30 % av tiden til ordreplukkere.

Litium-lion
Nye STILL iGO neo CX 20 – sparer opp til 30 % av tiden til ordreplukkere.

Denne siste innovasjonen fra STILL er det største fremskrittet innen ordreplukking noensinne. iGo neo CX 20 er den aller første serieproduserte lagertrucken med robotteknologi – og vant følgelig en «BESTE PRODUKT»-pris under den store logistikkmessen Logimat.

Maskin og menneske i samspill
iGo neo CX 20 oppfatter, tolker og reagerer på sine omgivelser. Den er en intelligent hjelper.

Føreren sparer mye tid når behovet for å gå av og på trucken under plukking forsvinner helt. iGo neo CX 20 tilpasser seg førerens arbeidsrytme og forholder seg til lagerets trafikkregler i kryssene mellom hyllegangene, ved hindringer og hyller og når den møter andre trucker og mennesker.

iGo neo CX 20 kan leveres fra og med juli 2016. Vil du vite mer, få tilsendt tekniske data eller er du bare nysgjerrig? Kontakt salgssjef Roger Mosbakk.

Avanserte sensorer og lasere
Det er et integrert system for sporing av bevegelser med avansert sensorteknologi som sørger for at iGo neo CX 20 konstant forholder seg til både føreren og omgivelsene sine.

Litium-lion
Truckføreren velger selv om trucken skal kjøres manuelt eller om den skal gå selvstyrt.

Plukketrucken har et dedikert system som jobber heltid med å forhindre personskader. En laserskanner oppfatter tidlig uventede hindre – og da spesielt mennesker. Laserteknologien fungerer så raskt at iGo neo CX 20 kjører stabilt og jevnt selv når den møter hindre på kort varsel. 84,000 ganger i sekundet tolker og evaluerer plukketruckens interne datamaskin sine omgivelser.

Truckføreren velger selv om trucken skal kjøres manuelt eller om den skal gå selvstyrt.

STILL iGo neo CX 20 er basert på plukketrucken STILL CX.