Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Awards

IFOY Award 2020

Vår vinner

Zero Emission. Full ytelse. Prisbelønt ..

RX 60 25-35 - IFOY Winner

I år fant en premiere sted: For første gang, ble vinnerne av årets IFOY Award (International intralogistikk og gaffeltruck of the Year) annonsert via online video på grunn av den pågående corona krisen.

I kategorien; Motvektstruck opp til 3,5 t gikk den ettertraktede prisen nok en gang gikk til oss. I år tok det Hamburg-baserte logistikk selskapet sin nye RX 60-25 / 35 elektrisk gaffeltruck med i konkurransen.

Med høy-ytelse setter RX 60-25 STILL standarden for elektriske trucker i dette segmentet. Aldri før har en elektrisk gaffeltruck vært så effektiv. Fordelene er lav støy, fleksibilitet og lavere driftskostnader i forhold til diesel eller gass, enkel betjening, mindre vedlikehold og meget presis styring. Alle fordelene en har med emn forbrenningsmotor truck er således kombinert med elektrisk truck konkluderte den internasjonale juryen. Med denne nye elektriske truken i 2,5 til 3,5 t vektklasse tilbys et seriøst alternativ til truck med forbrenningsmotor. Jurymedlemmene var spesielt imponert over løftehastigheten som er generert av 25 kW pumpemotoren av RX 60. Test laget målte hastighet uten belastning på mer enn 66 cm / s og bedømte den som sterk.

Imidlertid satte STILL RX 60-25 / 35 også nye standarder i kombinasjonen av akselerasjon, kjøring og løfting. I denne testen oppnådde man en produktivitet på 363 paller pr åtte timer. Den målte produktiviteten har aldri vært så høyt i en IFOY test var jury konklusjon.

  • Du finner den detaljerte testrapporten her: PDF, 67 KB Download

Har du blitt nysgjerrig?

Møt våre vinneren:

RX 60-25/35

Med ingen andre gaffeltruck kan du flytte flere varer i noen få sekunder. Den nye RX 60-25 / 35 er den kraftigste gaffeltruck i sin klasse. Enten høy eller bred eller begge deler - med hver pall transporteres du spare verdifulle sekunder med vår akselerator. Med sin helt kontrollerbar ytelse, du får varene til hvor de trenger å være i best mulig tid. Utviklet og bygget for bruk der du trenger å puten i stedet for spill.