Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Opplev dine RX 60 sekunder

Få mest mulig ut av tiden din. Ny STILL RX 60.

Føl deg som hjemme med den nye STILL RX 60 og forbered deg på å kjenne kilende spenning så snart klokken starter. Når intralogistiske prosesser nå håndteres på få sekunder, trenger du vår mester i akselerasjon for å hjelpe deg med å ta tilbake din dyrebare tid. Fra første øyeblikk er du sikker på å finne den perfekte balansen mellom kraft, ergonomi, manøvrerbarhet og elektrisk energieffektivitet. Ikke bare er RX 60-25 / 35 en motvektstruck - den er en av de beste i sin klasse: Den elektriske motvektstrucken kjører lett 258 tonn på bare 3600 sekunder. Føl friheten med en batterilading som gir best mulig rekkevidde hver dag, når du håndterer paller i hele 32.400 sekunder uten å måtte lade batteriet. Bli komfortabel i det beste førerhus du kan forestille deg, inkludert perfekt anordnede kontroller, maksimal benplass, en imponerende helårsvisning og den unike STILL Easy Control innebygde computer Med dette utstyret er du bare et klikk unna favorittfunksjonene dine, og du kan alltid se alle relevante ytelsesdata på en oversikt. Det er på tide å sette nye benchmarks: opplev RX 60 sekunder nå!

  • Stor ytelse: den høyeste lasthåndteringskapasiteten i klassen

  • Maksimal tilgjengelighet: det lengste området for en batterilading

  • Beste arbeidsplattform: romslig førersete med STILL Easy Controls innebygd computer
Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Akseleratoren: Tid for en ny mester


Ytelse

Tidens beste presentasjon

Er det vanskelig å komme gjennom alt som skal gjøres? Det er på tide å prioritere. Ingen annen elektrisk motvektstruck kan flytte flere varer på kortere tid. Den nye RX 60 er en truck med den høyeste lasthåndteringsytelsen i sin klasse. Enten du trenger den for å bevege seg høyt, bredt eller begge deler, hjelper gasspedalen din deg med å spare dyrebare sekunder hver gang du bærer en pall. Du kontrollerer kraften med presisjon som garanterer at du kan få varer der de trenger på rekordtid. Utviklet og designet for applikasjoner som krever at du tenker stort.

258 tonn på 3.600 sekunder

De 3.600 elektrifiserende sekundene dine når du beveger deg 258 tonn 200 fot unna. Opplev den beste lasthåndteringsytelsen i denne truckklassen.

7,4 meter på 11 sekunder

Dine 11 elektrifiserende sekunder mens du løfter 3,5 tonn til en høyde på 7,4 meter. Gjør deg klar til å oppleve ytelse på høyeste grad av presisjon.

Er du klar til å elektrifisere ytelsen?

Se databladet for mer informasjon om alle truckfunksjoner, eller kontakt vår distriktssjef for å oppleve den nye RX 60 selv.

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Tilgjengelighet

Rekordholderen for rekkevidde

Kraften multipliseres med akselerasjon. Vi legger utholdenhet på toppen av det. Hva er ytelsen hvis du ikke kan stole på det under hele skiftet? I den nye RX 60 kan du bli komfortabel i førerhuset og bruke trucken i åtte timer uten å måtte lade batteriet - takket være bransjens lengste rekkevidde i sin klasse. I tillegg kan den elektriske lastebilen startes i en hurtig startposisjon, slik at sjåføren kan komme i gang med å jobbe direkte.

Neste ladningsavbrudd? Ikke på ytterligere 32.400 sekunder!

Dine 32 400 elektrifiserende sekunder ved kontinuerlig bruk uten ladepauser. Få det lengste rekkevidden på en batterilading i sin klasse.

Kom i gang igjen på 0,5 sekunder

Din elektrifiserende halvdel til den nye RX 60 er klar til å starte. Du starter trucken mens du inntar førersetet

Er du klar for tilgjengelighet hvert sekund?

Se databladet for mer informasjon om alle truckfunksjoner, eller kontakt vår distriktssjef for å oppleve den nye RX 60 selv.

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Ergonomi

Det beste førersete - uten tvil

Overskriften sier egentlig alt, men vi vil at du skal oppleve det selv. Den nye RX 60 får sjenerøs benplass, perfekt anordnede kontrollenheter og utsikt overalt. For ikke å nevne at du alltid har STILL Easy Control ved din side som en smart innebygd computer, som du ikke vil være uten.

Komfortplass på et sekund

Det første elektrifiserende sekundet ditt blir fulgt av mer. Bli komfortabel med den beste tilgjengelige arbeidsplattformen.

Full kontroll hvert sekund

Dine elektrifiserende sekunder med STILL Easy Controls innebygde computer. Hold full kontroll over ditt valg av ytelseskontroller tilgjengelig umiddelbart.

Er du klar for elektrifisering av ergonomi hvert sekund?

Se databladet for mer informasjon om alle truckfunksjoner, eller kontakt vår distriktssjef for å oppleve den nye RX 60 selv.

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Applikasjonsbilder

Sterk i bakken

Opp og ned med full styrke? Det er enkelt for RX 60! Med en belastning på 2500 kg og en helning på 10% kan kraftpakken takle 610 m ti ganger på en time. I tillegg utmerket sikt takket være den sofistikerte nye mastkonstruksjonen.

Hjem inne og ute

Enten i lageret eller utenfor, imponerer allrounderen som en ideell lagringsassistent for de mest omfattende transportoppgavene i alle bransjer. Takket være den høye batterikapasiteten og sidebatteribytte, er RX 60 ideell for flere skift.

Presisjon i gaffeltippene

Varene lagres nøyaktig uten ekstra krefter, noe som er mulig takket være truckens meget følsomme hydraulikk. Takket være modeller med høy ytelse kan RX 60-25 / 35 løfte og akselerere raskere enn noen gang tidligere.

Alltid i godt selskap

Varene lagres nøyaktig uten anstrengelse, noe som er mulig takket være den fine hydraulikken til trucken. Takket være modeller med høy ytelse kan RX 60-25 / 35 løfte og akselerere raskere enn noen gang tidligere.

Hardt skall og behagelig kjerne

Len deg tilbake og vær komfortabel fra start. Det luftdempede førersetet med mange praktiske fordeler er en ekte ergonomisk fordel. Den romslige førerhuset gir deg mer lagringsplass. Easy Control gir deg også all informasjonen du trenger på et øyeblikk.

Fleksibilitet i de smaleste gangene

Glatte, til og med trange seter, er ikke noe problem, takket være den ekstremt lille svingradiusen, kompakte truckdimensjoner og ekstremt høye manøvrerbarhet, noe som resulterer i perfekt kjøring i smale ganger og trange lagringsplasser.

Ett produkt - mange alternativer

Fra arbeidsplattformen til de forlengede gaffelarmene og vippebeholdere, helt opp til gaffelbeholderne, kan du enkelt oppgradere alle våre RX-60-modeller.


Modell oversikt

Modell Lastekapasitet/last (kg) Nominelt løft (mm) Kjørehastighet (km/h) Batterispenning (V)
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-35L / Li-Ion 3.500 7.390 20 80

Nedlastinger


Kontakt

Fyll ut kontaktskjemaet

Vi vil svare raskt på forespørselen din.

Ring en konsulent

Din direkte linje til våre spesialkonsulenter.

Tiltaleform*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
Experience Your RX 60 seconds!