Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Brukte trucker: God komfort avgjørende da A. Endresen Transport valgte elektrisk truck

Hos A. Endresen Transport kjører brukte trucker fra STILL Norge rundt når båter og lastebiler losses og lastes med alle slags varer. Bedriften fra Myre i Vesterålen har benyttet brukte trucker fra STILL i alle år, og er svært fornøyd med kvaliteten på truckene. De disponerer for tiden to elektriske trucker fra STILL Norge, deriblant en nesten helt ny elektrisk RX60-60.

— Vår nisje i transportmarkedet er at vi ikke har noen nisje. Vi frakter alt fra trelast, fôr og stykkgods, samt en del trucker for STILL – og alt annet som trengs å flyttes fra ett sted til et annet. Med så stor bredde i leveransene våre er vi avhengige av trucker som fungerer godt hele dagen, innleder Robert Berntsen, sjåfør og altmuligmann hos A. Endresen Transport.

5 fordeler med el-trucker fra STILL Norge:


1. Stille – elektrisk drift gir stor støyreduksjon.

2. Trygg – god sikt i alle retninger fra førerhuset.

3. Velfungerende hele året – også utendørs på vinteren.

4. Nøye sjekket og kategorisert av STILL før salg.

5. Utmerket kvalitet til en gunstig pris.

Les mer om brukte trucker fra STILL Norge


God service i førersetet


Samarbeidet mellom A. Endresen Transport og STILL har vart år etter år. En av de viktigste årsakene er den gode servicen.

— At STILL forstår behovene våre har vært helt avgjørende. Jeg har flere ganger gått inn i et møte med dem, og på forhånd bestemt hvilken truck jeg vil ha – og fått foreslått en helt annen maskin som løser oppgavene på en bedre måte. Jeg liker også at de ikke forsøker å selge inn en truck til mange millioner, dersom jeg bare har behov for den én eller to ganger i uka.

Altmuligmannen setter også stor pris på at STILL er i stand til å levere akkurat den trucken han ønsker, raskt og effektivt.

— Da vi kjøpte den elektriske RX60-60 trucken kunne STILL levere på 1/3 av tiden til de andre tilbyderne. STILL har vært en god samarbeidspartner gjennom mange år, men vi hadde ikke valgt dem dersom tilbudet deres ikke var det beste. Da sier det noe at vi velger dem gang etter gang, forteller Robert.

Ytelse, akselerasjon og elektrisk kjøreglede: Les mer om RX60-serien.


Stillegående, utmerket sikt og god batteritid


Robert forteller at den brukte el-trucken fra STILL har håndtert alle oppgavene de har brukt den til, uten problemer.

— Vi var litt skeptiske til å velge elektrisk fremdrift på en så stor truck som RX60-60. Det var det ingen grunn til. Hydraulikken fungerer meget bra og batteriet varer hele dagen. Batteritiden kan være noe kortere på vinterstid enn på sommeren, men ikke mer enn at vi har greid oss helt fint.

Robert forteller engasjert om noen av egenskapene han setter mest pris på med den nye trucken sin, som har vært i drift på anlegget siden juni 2021.

— Først og fremst er komforten veldig god, særlig fordi trucken er så stille. For oss som har kjørt rundt på fiskebruk med dieseltruck i mange år er støyreduksjonen på el-trucker helt fantastisk! Den er også bygget på en måte som gir veldig god sikt i alle retninger. Det er viktig for sikkerheten inne på lageret. I tillegg er den meget velfungerende på vinterstid. Den elektriske motoren har mer sømløs drivlinje enn diesel, som gjør at vi ikke rykker og spinner så mye på glatt føre, sier han.


God som ny, bare billigere

Anbefalingen til Robert er klar og tydelig.

— Det er ingen grunn til å ikke gi truckene fra STILL et forsøk. Er du ute etter en spesifikk truck og ringer dem, søker de rundt i hele verden for å finne en slik. Samtidig har de fagpersoner som kan veilede deg dersom du er usikker på behovene dine. Og ikke minst, de leverer raskt, og til en god pris.

Om hvordan det har vært å kjøpe brukt truck istedenfor en ny, er Robert klar i sin tale:

— Vi har ikke hatt et eneste problem med trucken vår, så vi er meget fornøyd. Kort oppsummert kan vi si at den har vært god som ny, bare en del billigere, avslutter han fornøyd.

Ønsker du å kjøpe brukt truck fra STILL Norge? Kontakt oss med dine behov i dag, så finner vi din neste elektriske truck!

RX60-60
Robert Berntsen, sjåfør og altmuligmann hos A. Endresen Transport trives meget godt i sin RX60-60 brukttruck fra STILL. Høy komfort, stillegående og god sikt i alle retninger er bare noen av fordelen med trucken.
RX60-60
RX60-60
Hydraulikken i den elektriske trucken fungerer meget bra, med Litium- Ion-batterier som varer hele dagen. Trucken fungerer like godt både inne og ute – selv på vinteren.