Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

STILL blir den første truckleverandøren som lanserer ett felles partnerskapskonsept, for kunder i Norden

STILL styrker markedsposisjonen i Norden

Malmø, 26.03.2019 – Den 01. februar lanserte intralogistikkspesialisten STILL GmbH en ny nordisk salgs- og serviceorganisasjon, ledet av én direktør i Norden. Fokuset med konseptet er å skape økt kundefordel, ett partnerskap og ett digitaliseringskonsept for kundene, fra en og samme leverandør. STILL er den første i Norden med dette konseptet. Den nordiske kunden har nå én partner å samarbeide med, framfor ulike leverandører i ulike land med landtilpassede løsninger. Med et felles ledelses-, administrasjons- og IT-system kan STILL skreddersy kundeløsninger innen optimalisering av truckflåten, dele kostnader og dermed skape en vinn-vinn-situasjon gjennom partnerskapet. Med dette konseptet er STILL den mest fleksible intralogistikkspesialisten, som raskt er i stand til å tilpasse seg kundens behov.

STILL er den første truckleverandøren i Norden med ett felles partnerskap, og digitaliseringskonsept for kunder, under ledelse av administrerende direktør, Reke Salievski.
STILL er den første truckleverandøren i Norden med ett felles partnerskap, og digitaliseringskonsept for kunder, under ledelse av administrerende direktør, Reke Salievski.

Opprettelsen av en ny nordisk organisasjon er en logisk videreføring av fjorårets overtakelse av STILL-selskapet i Finland, og Norge i 2016. Gjennom etableringen vil STILLs egen salgs-, service- og administrasjonsorganisasjon, som er den første i Norden innen gaffeltruckindustrien, inkludere datterselskaper i Sverige, Danmark, Norge og Finland, og vi fortsetter å videreutvikle våre ambisiøse mål på det nordiske markedet, sier STILL GmbHs CSO, Thomas A. Fischer.

Vi har gjennom årene utviklet oss innenfor våre fire nordiske datterselskaper for å etablere Nordens første intralogistikkspesialist, med en felles nordisk organisasjon og samarbeid over landegrensene. Hensikten er å intensivere samarbeidet mellom de nordiske landene, skape synergier, øke kundetilfredshet på markedet, og møte morgendagens kunder allerede i dag. Denne nye salgs-, service- og administrasjonsorganisasjonen garanterer ikke bare den fortsatte utviklingen av STILLs merkevare, men også økt kundeservice til den eksisterende STILL-kundebasen i Norden, sier Reke Salievski, nyutnevnt administrerende direktør i STILL Sverige, STILL Danmark, STILL Norge og STILL Finland.

Mange kunder har virksomhet i alle de nordiske landene, og kundenes behov i Norden er også svært like. STILLs nordiske organisasjon vil kunne tilby service til våre kunder på en mer profesjonell og effektiv måte, samt tilby kundene de samme konseptene og digitaliseringsløsninger. Vi fortsetter å fokusere på videre utvikling, og vekst i salgs- og serviceområdet, samt med leasing og brukte gaffeltrucker for å utnytte vårt fulle potensial i hele Norden, avslutter STILL Nordic’s nyutnevnte administrerende direktør, Reke Salievski.


Mer informasjon:

Reke Salievski
STILL Nordic
Managing director 
tel. +46 70 624 0103   
reke.salievski@still.se