Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:
STILL på stand på Nor-Fishing 2018

Flotte dager på Nor-Fishing for STILL

Som en sterk logistikkpartner for fiskerinæringen i en av verdens største fiskerinasjoner er det naturlig at STILL deltar på Nor-Fishing. Under messen deltok STILL sammen med 500 utstillere og 20 000 besøkende fra 60 land for å løfte frem det siste av innovasjon for næringen.

I en bransje hvor friskhet og fiskekvalitet er avhengig av fart og presisjon har STILL representert svaret på mange utfordringer fiskerinæringen har.

Møte nye mennesker

Marek Juhas, administrerende direktør i STILL Norge, forteller at møtet med truckførere og truckførere i fiskeriindustrien er en stor fordel. «At vi deltar på slike messer gjør at våre selgere kan få inntrykk av behovene i markedet, signere kontrakter og selvfølgelig møte nye mennesker som er interesserte i det STILL har å tilby.»

Under messen hadde STILL med seg de elektriske gaffeltruckene RX 60-25 og RX 20-20. Den sistnevnte blir omtalt som «fiskernes favoritt» da dens kompakte størrelse gjør det effektivt og enkelt å arbeide i smale produksjonsanlegg og lagre. 

STILL på Nor-Fishing

Viktig med pålitelighet

STILL hadde også med seg lavtløftende palletrucker, da disse er populære i fiskeindustrien for effektivt og sikker flytting av fiskepaller på is. «STILL har etablert seg en sterk posisjon i Norge. Våre kunder vet at de kan stole på våre leveranser, hvor de får trucker som både er kraftfulle og pålitelige» sier Marek Juhas. Med spesiell lakkering, rustfrie bolter og hydraulisk olje, kan STILL tilby sine kunder et brett spekter av ekstrautstyr som beskytter truckene for de tøffe værforholdene på sjøen, og sikre arbeidseffektiviteten. 

STILLs «fiskeriutførelse» er et en viktig grunn til at mange langs kysten velger nettopp STILL.

Trucker i nøkkelposisjoner

Deltakelsen på Nor-Fishing har gitt oss muligheten til å bygge relasjoner med kunder, få enda større innsikt i deres behov og forstå viktigheten av å ha pålitelige trucker i nøkkelposisjoner i fiskelogistikken. 

Dette er elementer STILL tar med seg videre for å styrke sitt omdømme som en ettertraktet logistikkpartner i en av de største fiskenasjonene i verden.