Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:
STILL øker sin tilstedeværelse i Norden

STILL øker sin tilstedeværelse i Norden


STILL etablerer nå en lokal organisasjon i Finland som skal ta over gaffeltruckdelen av den finske grossistvirksomheten Konekesko Oy og styrker dermed STILL sin markedsmessige tilstedeværelse i Norden. 

Overtakelsen fant sted 1. februar 2018. Alle STILLs finske forretningsaktiviteter vil i fremtiden skje i STILL Finland, som også vil inngå i STILL sitt nordiske salgs- og servicenettverk.

Ambisiøse mål på det nordiske markedet

STILL Finland fortsetter med sin virksomhet i Vantaa Hakkila på adressen Vanha Porvoontie 245. Alle Konekesko sine aktiva og medarbeidere flytter over til STILL Finland. Lederen av Konekeskos gaffeltruckavdeling, Pekka Vaisto, fortsetter som leder av den nye salgsorganisasjonen i Finland. Dette nye selskapet garanterer ikke bare videre utvikling av STILL sin merkevare, men også fortsatt utvikling av kundeservice til den eksisterende kundebasen i Finland.

"Kjøpet av en lokal salgsorganisasjon i Finland er en logisk fortsettelse av siste års overtakelse av STILL sine aktiviteter i Norge. Dermed vil STILL sitt eget salgs- og servicenettverk i det nordiske markedet dekke Sverige, Danmark, Norge og Finland. Vi fortsetter med å jobbe mot våre ambisiøse mål på det nordiske markedet", sier Thomas A. Fischer, konsernsjef for salg, markedsføring og service i STILL GmbH.

STILL styrker det nordiske nettverket

"Kundenes behov i det nordiske markedet er forholdsvis like, og STILLs eget nordiske nettverk vil kunne gi service til kundene på en mer profesjonell og effektiv måte. Vi fortsetter med å fokusere på fortsatt utvikling og vekst på salgs- og serviceområdet, samt utleie og bruktsalg av gaffeltrucker, og med det får vi dermed utnyttet vårt fulle potensialet i hele Norden", forteller administrerende direktør Reke Salievski hos STILL Sverige AB, STILL Danmark A/S og nå også STILL Finland.