Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:
STILL har blitt nominert i tre IFOY-klasser.

Tre IFOY-nominasjoner for STILL

STILL har blitt nominert i tre IFOY-klasser. Det betyr at vi kjemper om tre av de gjeve prisene når årets gaffeltruck- og internlogistikk-løsninger skal kåres.


STILL er nominert i klassene:

Motvektstruck – STILL RX 20
Den nye serien med STILL RX-20-trucker er nominert av juryen siden den er «kompakt, kraftfull og samtidig energieffektiv.» Juryen trekker også frem allsidigheten til trucken. «RX-20-serien er den ideelle truck-serien for alle med behov for en flerbrukstruck for innendørs og utendørs bruk som samtidig ønsker høy lasthåndteringskapasitet og klatreevne.» Les hele vurderingen fra juryen her.

RX 20

Lagertruck – STILL OPX-L16
Lagertrucken STILL OPX L-16 ble nominert av fagjuryen som flaggskipet for den nye OPX-serien fra STILL. Juryen sier: «Den nye OPX-L er et all-round-talent som mobiliserer alle sine styrker i mange forskjellige bruksområder. […] Kort oppsummert: OPX-L 16 er i sitt ess hvor hen varer plukkes i høyt tempo, der lange distanser må dekkes og der maksimal effektivitet kreves.» Les hele vurderingen fra juryen her. 

OPX L 16

Årets spesialløsning – STILL EASY Drive
STILL EASY Drive er det nye menneske-maskin-grensesnittet STILL har utviklet til den nye OPX-serien, som en erstatning for den tradisjonelle ledehendelen. Juryen sier: «Den representerer et helt nytt produktdesign, utviklet for å møte alt kunden krever i henhold til sikkerhet, ergonomi, komfort, robusthet og brukervennlighet. Den særegne utformingen av STILL EASY Drive gjør at alle funksjoner er tilgjengelig uten å skifte grep og sikrer samtidig optimalt overblikk. Les hele vurderingen fra juryen her.

Easy drive Lenkrad