Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:
Fullservice

Fullservice fra STILL – din beste forsikring mot driftsavbrudd

Vi tilbyr fullservice-kontrakter – med veldig fordelaktige betingelser, inkludert alle nødvendige reparasjoner. 


STILL tar på seg ansvaret for reparasjoner, og garanterer at du konstant har din flåte tilgjengelig for din daglige drift. Du betaler kun en fast sum som dekker alle servicer, reservedeler, vedlikehold, osv. Dette betyr ikke bare at du får mer forutsigbare faste kostnader, men også at du kan sikre høyest mulig driftstid på bedriftens trucker.


En fullserviceavtale er en avtale som skal dekke det meste:

Slitedeler

Service (smøring, oljer og filtre)

Årskontroll 

Arbeids- og reisekostnader i forbindelse med fullserviceavtalen


Den månedlige kostnaden som du betaler er regnet ut på samme måte som bankene regner ut sine annuitetslån. Man betaler det samme hver måned i hele avtaleperioden.

I starten av avtaleperioden når truckene er nye vil det være lite behov for utskiftninger av deler o.l. Når truckene blir 3 - 5 år begynner delene å slites, og behovet for å bytte disse delene er større. Gjennom en fullserviceavtale betaler du ikke noe mer for fullserviceavtalen når trucken er blitt eldre enn når den er yngre.

Fullservice

En fullserviceavtale er ment til å være en avtale hvor forutsigbarheten er i høysetet og med en fullserviceavtale vet du hva driftskostnadene vil være de neste 5 årene. Dette gir en forutsigbarhet i kostnadene ved trucken gjennom hele avtaleperioden.

Hvis dette er interessant for din bedrift eller du ønsker å vite med hvordan en fullserviceavtale kan hjelpe din bedrift så ta kontakt med STILL på service@still.no eller ring Willy Stene på 958 17 371 for mer informasjon.