Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Innovasjon som drivende kraft for sikkerhet – STILL FM-X

Litium-lion
STILL FM-X kommer i seks varianter med en løftekapasitet fra 1,0 til 2,5 tonn.

Skyvemasttrucken STILL FM-X er spekket med teknologi som gjør lagerarbeidet trygt, sikkert og effektivt. Trucken er designet for å garantere føreren optimal sikkerhet uten at håndteringshastigheten påvirkes.

Om du har jobbet på lager med skyvemasttruck vet du at man noen ganger må vente på at vibrasjoner i masten skal avta ved høye løftehøyder før man kan fortsette med arbeidet.

For at føreren skal jobbe i sikrere omgivelser, og slippe å være ineffektiv, har STILL løst dette problemet på innovativt vis.

Aktiv laststabilisering – høye høyder

Når masten vibrerer skyter en puls opp gjennom masten og utjevner vibrasjoner og svingning. Dette reduserer ventetiden ved hyllen eller reolen med opp til 80 % og gir truckføreren bedre forutsetninger for å gjøre presist og trygt arbeid.

OptiSpeed – middels løftehøyder

En annen innovasjon som gjør lageret tryggere er førerassistenten OptiSpeed. OptiSpeed tilpasser automatisk hastigheten til både truck og gafler når ønsket horisontal og vertikal posisjon nærmer seg. OptiSpeed sikrer at føreren gjør færre feil og gjennomfører plukking og avlessing raskere.

OptiSpeed tar høyde for om en pall skal hentes eller lastes av og tilpasser dermed løftehøyden nøyaktig til den oppgaven som skal utføres.

Utsikt gir kontroll

En utfordring med alle typer trucker er å kombinere et robust og trygt førervern med god sikt til lasten. På FM-X er dette løst med takbjelker som er diagonalt plassert.

Hydraulikkslangene er heller ikke i veien for utsikten, takket være en sidestilt plassering av friløftsylindrene. Om du ønsker det kan et eget kamerasystem også monteres på gaflene for enda bedre kontroll oppe i høyden.

Setet, som er polstret for å redusere vibrasjoner, kan lenes bakover slik at føreren enkelt kan se opp mot lasten uten å belaste nakken unødvendig mye. Som i alle andre STILL-maskiner kan alle funksjoner styres med styrespaken uten at hånden må flyttes.

Truck som skal tåle en trøkk
For å gjøre FM-X enda mer robust i møte med tøft hverdagsbruk har metallplater blitt montert for å beskytte chassiset i områder der det er kollisjonsrisiko. Et fartsreguleringsprogram (Curve Speed Control) regulerer farten i henhold til vinkelen trucken svinger i og bedrer sikkerheten når trucken svinger mellom hylleradene.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om skyvemasttrucken STILL FM-X.

Litium-lion
Diagonalt plasserte takbjelker gir nesten uhindret utsikt oppover.