Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

To nye stablere fra STILL - effektiv hjelp til hurtig pallehåndtering

Litium-lion
STILL SXD 20 (t.h.) og STILL SXH 20 (t.v.)

STILL lanserer to nye trucker med stående fører; SXH 20 lavtløftende palletruck og SXD 20 høytløftende dobbeltstabler.

STILL SXH lavtløftende palletruck samler en rekke kostnadseffektive fordeler i ett og samme produkt. STILL SXH er ideell til krevende oppgaver som lasting og lossing av lastebiler eller hurtig horisontal transport.

Hurtig pallehåndtering
STILL SXD 20 er trucken for krevende oppgaver. SXD 20 er optimal til å håndtere last i to lag, lesse og losse lastebiler, samt utføre rask og sikker horisontal transport. Den sparer tid ved å transportere to europaller på en gang til valgt lokasjon. Det er utrolig enkelt å flytte last selv på ramper, takket være chassismotvekt som ekstrautstyr.

STILL SXH - lavtløftende
SXH-trucken har en vedlikeholdsfri 3 kW 3-faset vekselstrømsmotor på 24 V. Motoren garanterer høy ytelse med lave driftskostnader, lavt energiforbruk og lange vedlikeholdsintervaller. SXH er velegnet i trange lagerganger takket være sine kompakte dimensjoner, og den gode manøvrerbarheten tillater optimal utnyttelse av lagerplassen. SXH har individuelle komfortinnstillinger: truckens ratt kan plasseres enten til høyre eller venstre side, etter førerens ønske. Den luftfjærede førerplattformen gir skånsom kjøring og minimerer kroppsvibrasjoner. SXH 20 er også ekstremt sikker i svinger på grunn av blant annet Curve Speed Control, som automatisk tilpasser hastigheten i svingene.

Litium-lion
STILL SXH 20

STILL SXD 20 - høytløftende

SXD 20 høytløftende dobbeltstabler har høy kapasitet til materialhåndtering, takket være det meget kompakte chassiset og kjørehastighet på opp til 12 km/t med og uten last. Og palleløft? SXD transporterer 2.000kg på en pall. SXD sin styrke ligger i dens fleksibilitet. Slik som dobbeltdekkerbussene kan SXD 20 transportere 800 kg på masten og samtidig 1.200 kg på initialløft Hvis initialløftet ikke benyttes kan SXD fungere som stabler med opptil 1.200 kg. SXD garanterer høy ytelsesevne med lave driftsomkostninger, lavt energiforbruk og lange vedlikeholdsintervaller.

Kontakt oss nå for mer informasjon, tilbud og leveringstid >

Litium-lion
SXD 20 høytløftende dobbeltstabler
Litium-lion
STILL SXH 20