Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

STILL styrker posisjonen på Vestlandet

Litium-lion

Bergensområdets Interkommunale Renovasjonsselskap (BIR) forlenger serviceavtalen med STILL Norge i fire nye år.

Andersen Truck har nå blitt kjøpt av STILL Norge. Målet er blant annet å bli størst på truckservice, ikke bare på Vestlandet, men i hele Norge.

– Det er stor kjennskap til STILL her på Vestlandet. For å nå målet om å bli blant de største i Norge på truckservice, ansetter vi nye teknikere i tiden fremover, sier serviceansvarlig Willy Stene i STILL Norge avdeling vest.

340.000 kunder

BIR er et av Norges største renovasjonsselskap og håndterer «bosset» til nær 340.000 innbyggerne i selskapets ni eierkommuner. Den jobben krever et tjuetalls trucker. At maskinparken til enhver tid er i topp stand både forskriftsmessig og bruksmessig, har serviceansvarlig Stene og hans team ansvaret for. BIR er så fornøyd med jobben Stene og kollegene har gjort de siste fire årene at de har valgt å fornye avtalen med fire nye år.

80 års erfaring

Serviceteamet til STILL Norge avdeling vest har til sammen over 80 års erfaring med truckservice. Det er mye av årsaken til at store selskaper som BIR velger å fornye sin avtale.

– BIR er en stor aktør på Vestlandet og en viktig kunde for avdelingene vi har i Bergen og Stavanger. Som serviceansvarlig for denne avdelingen er jeg selvsagt svært fornøyd med at BIR valgte å samarbeide med oss videre, sier Stene, som er den med lengst fartstid i bransjen med sine 40 år.

– Sammen har teamet vårt over 80 års erfaring med truckservice.

Alt innen service og vedlikehold

Serviceavtalen STILL Norge har tegnet med BIR innebærer en årlig service, sakkyndigkontroll av samtlige trucker, samt påfølgende reparasjoner og godkjenninger. Fullservice kan kjøpes sammen med trucken og da tar STILL Norge ansvar for både truck og deler.

– Truckene våre opererer på alt fra oppdrettsanlegg, båter, varelagre, produksjonsfirma og betong- og aluminiumsindustri. Vi tar hånd om det meste innen service og reparasjoner. Det er bare å ta kontakt, så skal vi finne riktig serviceavtale for deg og sørge for at jobben blir gjort, oppfordrer Stene.

Ta kontakt:

Serviceleder – STILL Norge avdeling vest
willy@truck.no
Tlf.: +47 958 17 371