Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Slik opplevde tre deltagere maskinførerkurset vårt

Litium-lion

På forrige maskinførerkurs i Trondheim deltok blant andre John-Ketil Rogneslien, Merethe Ballovarre og Morten Faanes. Vi har snakket med de i etterkant av maskinførerkurset med STILL Norge AS for å høre hvilke opplevelser og erfaringer de sitter igjen med.

Morten Faanes – Vaktmester Koteng Eiendom
«Jeg hadde ikke erfaring med maskinkjøring fra før av og begynte med blanke ark. Andre på kurset satt med mer erfaring og kjennskap om maskinkjøring. Kurset favnet bredt og engasjerte både de mest erfarne og mest uerfarne samtidig. Kursholderne var gode pedagoger», sier Faanes, som fikk behov for maskinførerbevis da han for en tid tilbake fikk ny arbeidsgiver i Koteng Eiendom.

«Koteng Eiendom har alltid brukt STILL Norge AS – og vet hva de får. Vi er veldig fornøyde med opplæringa. Det var en kombinasjon av velformidlet teori og praktisk kjøring som fungerte veldig bra for meg», sier Faanes.

Anbefaler du STILL Norge AS videre til andre?
«Ja, det gjør jeg. Instruktørene var trivelige, reale og flinke til å lære bort. Det faglige nivået virket veldig høyt, samtidig som de tok seg god tid til å følge oss opp personlig. Kursholderne svarte på alle spørsmål på en måte som ikke kjedet de med mye kunnskap, og som inkluderte oss med litt mindre kunnskap om maskinføring», avslutter Faanes.

Merethe Ballovarre – Anleggsgartner NTNU Driftsavdeling Park
«Jeg hadde et behov for å være selvhjulpen med maskinene vi bruker – både til brøyting, strøing og graving», sier Ballovarre.

Ballovarre fremhever kursinstruktørenes pedagogiske tilnærming som spesielt viktig. «Det var rom for diskusjon og mange spørsmål. Det at vi fikk god tid til å kjøre både hjullaster og gravemaskin var veldig viktig for meg», sier Ballovarre, som er godt i gang med å jobbe med maskinene i sitt daglige virke.

John-Ketil Rogneslien – Alt-mulig-mann Graveteam AS og Sektor Vaktmestertjenester
«Det er påbudt med maskinførerbevis – så kurset var helt nødvendig for at jeg skal få gjort jobben min. Da jeg kom inn på kurset merket jeg med en gang at dette var et ordentlig og ryddig kurs – dette er en gjeng som kan det de holder på med», sier Rogneslien.

Rogneslien ble imponert over det faglige nivået på kurset. «Instruktørene virket å være veldig oppdatert på det seneste innen sikkerhet og krav. Det kom en god del spørsmål om nye lover og reguleringer – og det hadde kursholderne full kontroll på.»

Kontakt vår kursavdeling for mer informasjon om kursene som holdes av STILL Norge AS.
Litium-lion