Velg et annet språk for å se innhold for posisjonen din:

Andersen Truck overtas av STILL

Det tyske STILL-konsernet tar over norske Andersen Truck og samler alle selskapets aktiviteter under navnet STILL Norge. Overtakelsen signaliserer STILLs definitive satsing på det norske markedet.

Andersen Trucks

«Det har lenge vært et uttalt mål for oss at STILL skal overta Andersen Truck AS. Vi er svært fornøyd med å få inn et så tvers gjennom seriøst konsern som eier», forklarer tidligere daglig leder Roar Andersen.

STILL eier fra før av STILL-forhandlerne i de aller fleste europeiske landene. Nå skal suksessoppskriften fra resten av Europa i større grad videreføres i Norge.

At koblingen mellom STILL Norge og hovedkontoret i Tyskland blir tettere betyr blant annet kortere leveringstid på maskiner, bedre serviceavtaler, kortere leveringstid på deler og standardiserte datasystemer som gjør kommunikasjonen med moderkonsernet mer effektiv.

Andersen Truck har de siste årene rustet seg for oppkjøpet. Først gjennom overtakelsen av STILL Lagerteknikk, som frem til 2012 hadde enerett på STILL-salg på Øst- og Vestlandet. Allerede i januar 2013 kjøpte Andersen Truck nye lokaler som tåler vekstfasen selskapet nå skal inn i.

Roar Andersen, tidl. daglig leder Andersen Truck

«Etter å ha jobbet med dette i så lang tid er det svært gledelig endelig å kunne informere om overtakelsen», sier Roar Andersen.

Andersen Truck og dets underselskaper (Andersen Truck AS, STILL Lagerteknikk AS, Andersen Sikkerhet og Utleie AS) slås sammen og overtas i sin helhet av STILL.

Arbeidsplassene til menneskene som allerede jobber i Andersen Truck sikres nå ytterligere, samtidig som flere nye ansatte skal inn i organisasjonen. Tre nye selgere er allerede ansatt på Østlandet, samtidig som nye roller etter hvert skal fylles ledergruppa.

Den endelige overtagelsen fant sted 1. september.