Du er en nøkkelspiller som

Country Manager

Heimdal, Norge


Din rolle

  • Country Manager er ansvarlig for topp- og bunnlinje, kunde- og medarbeidertilfredshet samt vekst i markedsandel.
  • Din rolle er å styrke STILL Norge sin posisjon i det norske markedet, og skape et enda sterkere kundefokus og løsningsorientering.
  • Du skal lede og motivere de ansatte, og utvikle kompetansen i selskapet - for å skape motiverte medarbeidere, slik at vi beholder dyktige ansatte og skaper langsiktig fremgang gjennom disse. Country Manager er også ansvarlig for den norske salgsorganisasjonen, og intern salgssupport. Rollen supporteres av interne mellomledere.
  • Du har direkte kontakt med regionen Benelux/UK/Scandinavia, samt hovedkontoret i Hamburg.

Vi tilbyr

Vi har konkurransedyktige betingelser. Du vil jobbe i et internasjonalt selskap, og få et godt nettverk over hele verden. Rette vedkommende vil få mulighet til å bygge opp et fremgangsrikt STILL Norge. Du vil være en del av den nordiske ledergruppen, med gode personlige og faglige utviklingsmuligheter.
Dine styrker

Vi ser for oss at du har sittet noen år i en lederrolle, med personalansvar - og er på utkikk etter nye utfordringer. Du har i dine tidligere roller også hatt et overordnet kundeansvar. Du er teamorientert, og trives godt med å arbeide sammen med andre. At du er motiverende, inspirerende og konsekvent er avgjørende. Du evner å bygge team, og samtidig stille krav. Du har en god kommersiell forståelse, er resultatorientert - og er samtidig god på personal- og forretningsutvikling. I tillegg har du god IT-forståelse, og er flink med tall. Du behersker engelsk skriftlig og muntlig på forretningsnivå.

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en målrettet, resultatfokusert, energisk og utholdende Country Manager. En som liker å lykkes gjennom sine medarbeidere gjennom motivasjon og inspirasjon. En som evner å holde teamet fokusert på målene, og som oppleves som trygg og selvsikker.

Finn din posisjon i vårt team!

Hvorfor er vi en av verdens ledende leverandører av tilpassede intralogistiske løsninger for trucker, lagerteknologi, programvare og tjenester? Fordi vi har et superteam! Hver posisjon i vårt firma holdes av den rette personen og tiltrekker seg dyktige mennesker. Vi hjelper hverandre og vårt samarbeid skaper perfekte løsninger! Du har muligheten til å spille på et helt spesielt sted hos et fremragende selskap, og oppfordrer deg til å skape nye personlige utfordringer hver dag. Din forpliktelse er hva som teller og vår suksess avhenger av deg. Bli med oss til toppen.

Vi leter etter nøkkelspillere, er du interessert?

Ytterligere informasjon omkring STILL Norge AS kan finnes på www.still.no

Send din søknad og CV - senest 31. august 2019 – via linken her 


Vi behandler din søknad fortrolig og løpende.

forklift