Diagnose og reparasjon

Bli kvitt tilfeldighetene!

Diagnose og Reparasjon

STILL har utviklet et spesielt diagnosesystem (inkludert den nødvendige diagnoseteknologien) som drastisk reduserer testprosessen under feilsøking.

Det viktige grunnlaget for dette innovative systemet er, og vil forbli, den gode erfaringen til våre serviceingeniører, og den direkte flyten av informasjon fra fabrikkserviceavdelingen til teknikeren på stedet, fordi det er der de velkjente STILL-kunnskapene ligger. De kan du få fordeler fra.

Erfarne serviceteknikere som utfører reparasjoner på alle delene av trucken, fra motor og master, til de elektriske komponentene, finner de beste løsningene. De samlede erfaringene tas med i STILL sine verkstedmanualer, som også inkluderer testing og sikkerhetsforskrifter.

Ekte STILL-utstyr er produktet av mange års erfaringer og forskning, som er grunnen til at du ikke bør eksperimentere når du velger reservedeler, men bør stole på originaldeler fra STILL. Fordi: nøyaktig tilpasning og kvalitet på STILL reservedeler er kontrollert så presist og testet så grundig at en ny truck kan bygges med dem. STILL reservedeler har også mange andre fordeler:

  • kontinuerlig høy kvalitet på produksjonslinjen
  • strenge kvalitetskontroller
  • utmerket funksjonell pålitelighet
  • trygt produktansvar
  • omfattende garantier
  • alltid i tråd med de siste designstandarder

I tillegg til dette har du vissheten om at STILLs reservedeler følger alle lovbestemte forskrifter og sikkerhetsregler