Dette er STILL

STILL som arbeidsgiver: En sterk merkevare. Ett team. Innovasjonsleder. En utmerket arbeidsgiver.

Dette er STILL

Merkevaren STILL

En etablert premium merkevaren og pålitelig partner

Die Marke STILL

STILL leverer skreddersydde løsninger for internlogistikk i hele verden. STILL implementerer intelligent administrasjon av materialhåndteringsutstyr, programvare og tjenester.

I Tyskland finner du oss på 14 etablissementer, 37 STILL Rental-steder og med mer enn 800 serviceingeniører - alltid i nærheten. I hele verden er det 24 underselskaper og et salgsnettverk på 246 steder i 48 land.

STILL er en veletablert, sterk merkevare og en arbeidsgiver med lidenskap.


Teamet hos STILL

Kameratskap er vår spesialitet

Marke

En god firmakultur er definitivt et konkurransefortrinn og vår teamatmosfære er en kritisk suksessfaktor.

Firmakulturen er gitt når selgeren tar vare på kunden etter kjøpet med samme omsorg og oppmerksomhet som før. Det er gitt når medarbeidere forfølger et felles mål sammen og hjelper hverandre så godt de kan.
Vår firmakultur hos STILL blir påvirket av gjensidig samarbeid. Vi arbeider som et team - vi er dedikerte og samarbeider.

  • Dedikert: Til å ta vare på og tenke framover
  • Samarbeid: Kunne stole på hverandre

Prisbelønt arbeidsgiver

STILL tilfredsstiller ikke bare kundene, men også medarbeiderne

Ausgezeichnet

STILL utvikler og produserer produkter som regelmessig får tildelt priser for sin kvalitet og innovasjon. Dette er takket være de gode teamresultatene til våre dedikerte medarbeidere. Derfor er retningen rundt medarbeiderne en viktig suksessfaktor.

Derfor er det ikke rart at STILL som arbeidsgiver har fått tildelt prisen som beste arbeidsgiver i Tyskland og årets opplæringsselskap regelmessig.


Innovasjonsleder

Fremtidens behov er alltid i sikte

Innovativ

STILL blir alltid basert på fremtiden innen internlogistikk. Det handler om utvikling av bærekraftige konsepter, som vil yte fremtidens behov rettferdighet, og alltid huske emnene globalisering og urbanisering, fleksibilitet og individualisering, teknologi, ressurser og effektiv administrasjon, energi, databeskyttelse, demografi og naturvennlighet.

Hva betyr dette? Vi tar på oss et felles ansvar for mennesker, miljø og økonomi. Det handler om innovative ideer som påvirker globalt samarbeid på en god måte på grunnlagt i våre verdier. Det er hva vi som et team står for og det er hva vi utvikler løsningene våre for.

En utvalg av innovative, fremtidsrettede konsepter hos STILL: