Din karriere hos STILL

Som en premium merkevare er STILL en komplett leverandør av interne logistikksystemer og løsninger: I tillegg til en lang rekke trucktyper, tilbyr STILL innovative tjenester og materialflytløsninger som blir markedsført i hele verden.

Se for deg at du arbeider i dette viktige, internasjonale selskapet. Vi tilbyr ansvar og leter etter lagspillere som ønsker å møte utfordringene i et innovativt selskap. Oppdag karrieremulighetene hos STILL.

Jobbtilbud hos STILL

Beruf & Karriere

Det er oss hos STILL

Våre medarbeidere nyter friheten til å sette sine ideer og visjoner ut i praksis, som del av muligheten til engasjement i å forme fremtidens teknologi i en stor internasjonal merkevare. Dette, sammen med livlig teamtenking og en kultur med åpenhet og profesjonalisme, oppfordrer til personlig utvikling for alle individuelle medarbeidere hos STILL.

STILL som arbeidsgiver


Opplæring og integrert gradsprogram

STILL tilbyr et miljø med mange muligheter.

Opplæring og integrert gradsprogram


Prospekter hos STILL

Alle som begynner hos STILL kan forvente et miljø som tilbyr mange muligheter. Vi medfølger din profesjonelle og personlige utvikling med et individuelt og systematisk tilbud.

Avansert opplæring og personlig utvikling

Din personlige karrierevei er brolagt med muligheter. Kritisk for felles perspektiv, er felles mål, som nås sammen. STILL tilbyr aktiv støtte innen alle områder av din profesjonelle utvikling.

Avansert opplæring og personlig utvikling